Sinterklaas op 2 december (F, E, D-jeugd)

Ouders/verzorgers van F, E en D-jeugdleden van handbalvereniging HV LimMid,

Sinterklaas is weer bijna in het land. Wij als organisatie hebben al met verschillende pieten gesproken. Sinterklaas wilt graag een bezoekje brengen bij ons in de sporthal. Dit zal op vrijdagmiddag 2 december plaatsvinden.

Voordat we Sint en zijn pieten mogen ontvangen zullen we een spetterende sport- en spellenmiddag voor jullie organiseren. Hier worden alle kwaliteiten die een piet nodig heeft getest. Misschien dat de pieten zelfs hier al een kijkje komen nemen….. De Sint zal ook voor alle lieve kinderen een presentje meenemen.

Alle F-, E- en D-jeugdleden zijn van harte welkom. Om alle kosten te dekken vragen wij een bijdrage van €7,50 per persoon.

Om 16:30 worden jullie omgekleed verwacht in de Jo Gerrishal, te Roermond. Tot ongeveer 17:30 zijn wij bezig met de spellen en hierna zal Sinterklaas een bezoekje komen brengen. Natuurlijk heel leuk om ook als ouder/verzorger een kijkje te komen nemen. Je sportkleding en wellicht een vestje voor erna in de kantine heb je nodig. Vanwege de grote groep is het namelijk niet mogelijk om je te douchen na de spellen en mag dit thuis gebeuren. Om 19:00 zal er een einde komen aan deze gezellige activiteit.
Wil je graag mee doen? Stuur dan een email naar aac@swifthandbal.nl met daarin je naam, jongen/meisje, team en leeftijd. Maak het inschrijfgeld over naar NL19RABO0130961256 ten name van Y. Haldermans.
Aanmelden en overmaken inschrijfgeld uiterlijk vóór maandag 14 november 2016. Na 14 november is het niet meer mogelijk om je aan te melden.
Deze dag draait natuurlijk niet zonder vrijwilligers, wilt u als ouder/verzorger graag helpen? Geef dit graag aan in de email. Met daarbij uw mobiel nummer.

Groetjes de organisatie
Yvonne Haldermans & Simone Masolijn

geplaatst op: 24-10-2016 door: AAC

bestand:  aanmeldbrief_2016_sinterklaas.docx

 
sponsors
bouwstenen
De Korrel beheer bv, Hermans groenten en fruit, Forza asset management, Bart Janssen assurantien, HAMERS Optiek, Kurvers stukadoorsbedrijf, LYBRAE consultans, SONETCO, TCM electrotechniek, KWS Benelux, POWER 4 YOU, SPIE, Tempo-Team, Stream Group, PRAXIS tuincentrum, LEAN HR SERVICES, Hermez Marketing & Communicatie, FYSIO+, COCOON fashion&hairstyling, TELEcombinatie, WOWDEAL
Deze week

thuiswedstrijden

geen thuiswedstrijden


uitwedstrijden

geen thuiswedstrijden


jarigen
geen jarigen

 
Volg ons ook op Facebook:  
sitemap | disclaimer | credits | © 2012 Swift2000