2e thuiswedstrijd Eredivisie in Roermond

Op zaterdag 15 oktober a.s. speelt het combinatieteam Cabooter Group HandbaL Venlo / Swift 2000 haar tweede thuiswedstrijd in Roermond. In de Jo Gerrishal is Hercules HS 1 de tegenstander. Aanvang van de wedstrijd is om 19.00 uur.

In de eerste thuiswedstrijd werd Aristos uit Amsterdam verslagen, vooral door een uitstekende tweede helft met snelle aanvallen en mooie doelpunten. Afgelopen weekend verloor Cabooter Group HandbaL Venlo / Swift 2000 nipt van koploper OCI-Lions 2 met één doelpunt verschil: 30 – 29. Het team staat in de tussenstand na 7 competitiewedstrijden in de middenmoot, hetgeen een mooie prestatie is voor een nieuw samengesteld team, spelend in de eredivisie.

Bij de eerste thuiswedstrijd, na 16 jaar opnieuw eredivisiehandbal in Roermond, was de Jo Gerrishal goed gevuld met toeschouwers. Door deze aantrekkelijke wedstrijd hoopt het team en de begeleiding nu op een nog talrijker publiek, waardoor nog meer sfeer gecreëerd wordt ter ondersteuning van de thuisploeg.

De wedstrijd van het combinatieteam is gekoppeld aan de tweede thuiswedstrijd van de dames van HV LimMid. Dit team, nog ongeslagen in de Hoofdklasse, speelt om 20.45 uur tegen de reserves van Cabooter Group HandbaL Venlo. Ook hier hopen we op een mooie en spannende wedstrijd in een sfeervolle Jo Gerrishal.

Op zaterdag 15 oktober vanaf 19.00 uur in de Jo Gerrishal: welkom op een sfeervol avondje handbal.


geplaatst op: 10-10-2016 door: Bestuur

 
sponsors
bouwstenen
De Korrel beheer bv, Hermans groenten en fruit, Forza asset management, Bart Janssen assurantien, HAMERS Optiek, Kurvers stukadoorsbedrijf, LYBRAE consultans, SONETCO, TCM electrotechniek, KWS Benelux, POWER 4 YOU, SPIE, Tempo-Team, Stream Group, PRAXIS tuincentrum, LEAN HR SERVICES, Hermez Marketing & Communicatie, FYSIO+, COCOON fashion&hairstyling, TELEcombinatie, WOWDEAL
Deze week

thuiswedstrijden

geen thuiswedstrijden


uitwedstrijden

geen thuiswedstrijden


jarigen
geen jarigen

 
Volg ons ook op Facebook:  
sitemap | disclaimer | credits | © 2012 Swift2000