In herinnering Zsuzsanna Lovas Nagy

Met verslagenheid hebben we kennis genomen van het op veel te jonge leeftijd overlijden van Zsuzsanna Lovas Nagy. Handbalster in hart en nieren en een van de steunpilaren van de Swift dames die vele landstitels behaald hebben. Sinds kort was ze was binnen LimMid trainster van ons DS 2 team. Haar liefde voor het handbal stond de aandacht voor de mensen waar ze mee werkte niet in de weg. Dat maakte haar tot een bijzonder mens om mee te werken.
Op basis van de naam die ze in de afgelopen decennia had opgebouwd was het gerechtvaardigd om uit te kijken naar de samenwerking met Zsuzsanna.
Het heeft helaas niet zo mogen zijn, een slopende ziekte heeft haar snel uit het leven weggehaald.
We wensen Lajos, Gergö, Sarah en de overige familieleden heel veel sterkte bij dit verlies en zullen haar met warmte in ons hart bewaren.

geplaatst op: 10-09-2016 door: Bestuur HV LimMid

 
sponsors
bouwstenen
De Korrel beheer bv, Hermans groenten en fruit, Forza asset management, Bart Janssen assurantien, HAMERS Optiek, Kurvers stukadoorsbedrijf, LYBRAE consultans, SONETCO, TCM electrotechniek, KWS Benelux, POWER 4 YOU, SPIE, Tempo-Team, Stream Group, PRAXIS tuincentrum, LEAN HR SERVICES, Hermez Marketing & Communicatie, FYSIO+, COCOON fashion&hairstyling, TELEcombinatie, WOWDEAL
Deze week

thuiswedstrijden

geen thuiswedstrijden


uitwedstrijden

geen thuiswedstrijden


jarigen

vrijdag 26 mei
Dilara Cagiran,
Ivo Mertens,
Axel Veldhuizen


zondag 28 mei
Laura van Elk

woensdag 31 mei
Carolien Brouns,
Saleisha Keita

 
Volg ons ook op Facebook:  
sitemap | disclaimer | credits | © 2012 Swift2000