Vrijwilligers Sjómmelmert gezocht!

De Sjómmelmert is een jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt, kunstmarkt en liefdadigheidsbazaar ineen. Al zevenenveertig jaar is de Sjómmelmert één van de grootste trekpleisters van Midden-Limburg.

Dit jaar is de markt op woensdag 27 en donderdag 28 juli (gehele dag). Dinsdagavond starten wij met de voorbereidingen voor de opbouw. Voor alle dagen zoeken wij vrijwilligers voor diverse werkzaamheden. Deze zijn onder andere het bemannen van wegafzettingen, ondersteuning bieden bij de op/afbouw of eerste aanspreekpunt zijn voor bezoekers/markt-verkopers.

Wil je je aanmelden, gebruik dan onderstaande link. De vergoeding wordt in mindering gebracht op je Hart voor Swift-bijdrage.

geplaatst op: 29-06-2016 door: AAC

link:  http://goo.gl/forms/Tulk70NUjlwyz9SC2

 
sponsors
bouwstenen
De Korrel beheer bv, Hermans groenten en fruit, Forza asset management, Bart Janssen assurantien, HAMERS Optiek, Kurvers stukadoorsbedrijf, LYBRAE consultans, SONETCO, TCM electrotechniek, KWS Benelux, POWER 4 YOU, SPIE, Tempo-Team, Stream Group, PRAXIS tuincentrum, LEAN HR SERVICES, Hermez Marketing & Communicatie, FYSIO+, COCOON fashion&hairstyling, TELEcombinatie, WOWDEAL
Deze week

thuiswedstrijden

geen thuiswedstrijden


uitwedstrijden

geen thuiswedstrijden


jarigen
geen jarigen

 
Volg ons ook op Facebook:  
sitemap | disclaimer | credits | © 2012 Swift2000