mail mailActie en Activiteitencommissie mail
Organiseert en co÷rdineert activiteiten (bv. sinterklaas, jeugdkamp, feesten) en acties (bv. grote clubactie, paaseierenactie, plantenactie).
Alexander Beerenvoorzitter
 Yvonne Haldermanslid
 Simone Masolijnlid
Rob ManderslidKledingcommissie mailPers, Internet en Mededelingen mail
Verzorgt alle communicatie van de vereniging. Is verantwoordelijk voor het uitbrengen van de Insjwinger, programmaboekjes, internetsite. Ontwerpt de huisstijl. Maakt posters en circulaires.
Nicole de Schrijvervoorzitter
Ivo Mertenslid
Niels Perrienslid
 Dominique ClerxlidScheidsrechters Commissie mail
Onze scheidsrechters zorgen ervoor dat alle wedstrijden zo eerlijk en sportief mogelijk verlopen. Daarnaast zijn deze vrijwilligers zeer belangrijk omdat de vereniging voor ieder senioren- en A-jeugd- team een scheidsrechter dient te leveren aan de handbalbond. Geen scheidsrechters, geen wedstrijden.
Wouter HaldermansScheidsrechter
 Steffan van LaarhovenScheidsrechter
Olaf Mettenscheidsrechter
Sjoerd ThijssenScheidsrechter
Robbert WillemsScheidsrechter
Renee WillemsScheidsrechter
 Sandy GubbelsScheidsrechterSponsor- en Relatiebeheer mail
Zoekt en onderhoud contacten met mensen en ondernemingen die onze vereniging al dan niet financieel ondersteunen. We hebben nog 1 vacature openstaan: functie van voorzitter. Wel hebben wij 2 nieuwe SER-leden Mevr. Annemieke Masolijn en Dhr. Frits Cox.
Guido Engellid
 Boy Mertenslid
 Annemieke MasolijnlidTechnische Commissie mail
Behartigt alle belangen van spelers, trainers, coaches en scheidsrechters. Uitvoerende werkzaamheden zijn o.a.: het in samenspraak met de trainers maken van het trainingsschema, is verantwoordelijk voor de spelersinzet, zorgt voor trainers en coaches en zet de scheidsrechters bij jeugdwedstrijden. Zorgt voor opleidingen voor trainers en scheidsrechters. Doet alles wat te maken heeft met handballen. Schrijft in of organiseert binnen- en buitenlandse toernooien.
 Maarten Kuypersvoorzitter
Pieter HeynCoordinator: Heren Sen. & A
 Carolien BrounsCo÷rdinator C- en B-jeugd
 Leon CremersCo÷rdinator D-, E-, F-jeugd
Wouter HaldermanslidWedstrijdsecretariaat en Ledenadministratie mail
Het wedstrijdsecretariaat communiceert met het NHV over wedstrijden, wedstrijdformulieren en spelerskaarten. De ledenadministratie beheert alle gegevens in het ledenbestand, en behandelt aan- en afmeldingen.
Wouter Haldermanswedstrijdsecretariaat
 Yvonne van Laarhovenwedstrijdsecretariaat
 Annemieke MasolijnLedenadministratie


sponsors
bouwstenen
De Korrel beheer bv, Hermans groenten en fruit, Forza asset management, Bart Janssen assurantien, HAMERS Optiek, Kurvers stukadoorsbedrijf, LYBRAE consultans, SONETCO, TCM electrotechniek, KWS Benelux, POWER 4 YOU, SPIE, Tempo-Team, Stream Group, PRAXIS tuincentrum, LEAN HR SERVICES, Hermez Marketing & Communicatie, FYSIO+, COCOON fashion&hairstyling, TELEcombinatie, WOWDEAL
Deze week

thuiswedstrijden

geen thuiswedstrijden


uitwedstrijden

geen thuiswedstrijden


jarigen

zondag 16 december
Lisa Houben

dinsdag 18 december
Macle Simons

 
Volg ons ook op Facebook:  
sitemap | disclaimer | credits | © 2012 Swift2000