Het Blok

Handbal staat voor attractiviteit, energie en spanning. Door een snelle balcirculatie en fysieke daadkracht wordt getracht een opening te vinden in het verdedigingsblok. Handbal is bij uitstek een teamsport, individuen die gesmeed worden tot een groep.

Met aansprekende energie wordt in alle geledingen van Swift2OOO gewerkt om zoveel mogelijk mensen deze spectaculaire sport te laten beoefenen en hen de faciliteiten te bieden om als individuen te groeien naar een team en als teams te verder te laten groeien als vereniging. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij graag komen tot de vorming van Het Blok.

Het Blok is de groep sympathisanten van Swift2OOO die middels een jaarlijkse geldelijke bijdrage mede de mogelijkheid bieden om de vereniging te laten bloeien en te smeden tot een grote familie, waarin iedereen vanuit het handbal als basis op een prettige manier kan ontspannen. Wij willen iedereen dan ook vragen mede Het Blok van Swift2OOO te gaan vormen.

Het werkt als volgt: De Blokkers van Swift2OOO betalen een bedrag per seizoen. Hierbij bestaat de mogelijkheid een bedrag van 50,-- zelf over te maken aan Swift2OOO. Indien er langdurig deel uitgemaakt wordt van Het Blok, kan er gekozen worden voor een automatische incasso tot wederopzegging. Het bedrag is dan 45,-- per seizoen. Blokker van Swift2OOO wordt u voor een seizoen.

Iedere Blokker van Swift2OOO kan met naam en/of bedrijf worden vermeld op de website van de vereniging. Tevens ontvangt elke Blokker van Swift2OOO middels een stempelkaart gratis toegang tot de competitiewedstrijden van Swift2OOO waarvoor entree wordt geheven.

Het huidige Blok van Swift2000 bestaat uit:

Bart Janssen assurantienCOCOON fashion&hairstylingDe Korrel beheer bv
Forza asset managementFYSIO+HAMERS Optiek
Hermans groenten en fruitHermez Marketing & CommunicatieKurvers stukadoorsbedrijf
KWS BeneluxLEAN HR SERVICESLYBRAE consultans
POWER 4 YOUPRAXIS tuincentrumSONETCO
SPIEStream GroupTCM electrotechniek
TELEcombinatieTempo-TeamWOWDEAL
 
sponsors
bouwstenen
De Korrel beheer bv, Hermans groenten en fruit, Forza asset management, Bart Janssen assurantien, HAMERS Optiek, Kurvers stukadoorsbedrijf, LYBRAE consultans, SONETCO, TCM electrotechniek, KWS Benelux, POWER 4 YOU, SPIE, Tempo-Team, Stream Group, PRAXIS tuincentrum, LEAN HR SERVICES, Hermez Marketing & Communicatie, FYSIO+, COCOON fashion&hairstyling, TELEcombinatie, WOWDEAL
Deze week

thuiswedstrijden

geen thuiswedstrijden


uitwedstrijden

geen thuiswedstrijden


jarigen

zondag 16 december
Lisa Houben

dinsdag 18 december
Macle Simons

 
Volg ons ook op Facebook:  
sitemap | disclaimer | credits | © 2012 Swift2000